Vacature handtherapeut

Handtherapie is dat iets voor mij? Voor veel ergotherapeuten is handtherapie een onbekend onderdeel van hun vak. Hoe kun je kiezen om je te gaan specialiseren, als je niet weet wat handtherapie precies inhoudt? Voor een eerste impressie, klik hier!

Om een beter beeld te krijgen van wat ons werk inhoudt, kun je bij ons meekijken voor je gaat solliciteren! Stuur dan een appje naar 06-48179269.

 

In verband met uitbreiding van werkzaamheden in handtherapie, zijn wij per 1 april 2024 op zoek naar een nieuwe collega.

 

Ergotherapeut – Handtherapeut

Minimaal 24 uur – maximaal 36 uur

 

Ons hand- en polscentrum is een praktijk voor handtherapie gericht op o.a. Oss-Uden-Rosmalen en omgeving. Hier worden mensen behandeld met klachten aan de pols en hand. Onze doelgroep bestaat uit mensen van alle leeftijden die klachten ervaren als gevolg van overbelasting evenals nabehandeling van letsels en operaties. De behandeling bestaat uit spalktherapie, oefentherapie, functionele training, wondverzorging, littekenbehandeling en gewrichtsbeschermende maatregelen.

 

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie. Als je ervaring hebt met handtherapie is dat een pre, maar het is ook mogelijk om na interne opleiding aan de slag te gaan en geleidelijk je certificering te halen.

Verder beschik je over de volgende competenties: flexibel, leergierig, een grote mate van zelfstandigheid, evenals in teamverband kunnen werken, prioriteiten kunnen stellen, goede sociale vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 

Wat bieden wij

  • · uitzicht op een vast contract
  • · 5 weken vakantie per jaar
  • · een leuk team
  • · mogelijkheid tot het volgen van opleiding
  • · een goed salaris (Fulltime € 3350 - € 4713)

 

Neem contact op met:

Hand- en polscentrum

Eelco Vogels

Schadewijkstraat 8

5348 BC Oss

Tel 06 48179269

info@hpcmail.nl